Hydrafish IS EEN HENGELSPORTZAAK GEBASEERD OP ERVARING IN DE HENGELSPORT 

De ervaren vissers Nico Breurs en Nicolas Decock hebben de handen ineen geslagen om de winkel van alle noodzakelijke benodigdheden te voorzien voor de sportvissers. De naam van de zaak is 'Hydrafish' geworden. De zaak is gelegen aan de Wenduinsesteenweg - 8380 Blankenberge. Voor velen nu nog een onbekend adres, maar daarin zal snel verandering komen. Hydrafish is namelijk gevestigd vlakbij de haven en de steigers van het Vlaams Verbond Bootvissen op Zee (VVBZ) en Sportvisserij Vlaanderen.

De uitbaters mikken vanzelfsprekend op alle facetten van de zeevisserij, maar ook voor de zoetwaterhengelaar is het hoogstnodige aanwezig. Specifiek voor zoutwatervissers hebben de twee nu al een uitgebreid assortiment aangelegd voor zowel de bootvissers als de strandvissers en hen die de staketsels prefereren. Zo verkopen zij onder meer de merken Daiwa, Mitchell, Spro, Penn, Cinnetic, Vercelli, Tubertini, Tronixpro, Flashmere en Asso aan scherpe prijzen. De merken en materialen die de meeste vissers weten te appreciëren - en zowel de recreant als de ervaren wedstrijdvisser. Vers aas in de vorm van Franse tappen, leeglopers en allerhande slijk-aas kan besteld worden.


Aan service en goede raad geen enkel gebrek. De beide heren zijn ervaren wedstrijdvissers en willen hun geheimen onthullen en delen met de klanten. Bij een heerlijke koffie die ter plaatse kan gedronken worden, zullen nog veel en grote vissen gevangen worden met het advies en de materialen van Hydrafish!

De openingsuren zijn van maandag tot donderdag van 6.00 tot 12.00 uur; op vrijdag en zaterdag van 6.00 tot 17.00 uur en op zondag (!) van 6.00 tot 9.00 uur